eshop se supratechnikou - eshop elektrodynamika, telekomunikace a montáže, IT, Fryšták, Zlín

E-SHOP www.emwarp.org/suprashop/       host                                                                                                                                Hledání dle kódu:
Nákupní košík
0 položek
Supratechnika
Tel. ústředny
Rollei Mini LED RGB/ LED světlo
Rollei Mini LED RGB/ LED světlo

Cena bez DPH: 914,- CZK

DPH: 21%

Cena s DPH: 1106,- CZK

Kód: 647862

Sklad: NE - nutno ověřit dostupnost

Záruka: 24 měs.

Popis:


Rollei Lumis Mini Led RGB – foto svetlo do kapsy



Prídavné svetlo Rollei Lumis Mini Led RGB dokazuje, že svetla pro smartphony, DSLR nebo DSLM kamery nemusí být velká ani težká. Tento model jednoduše strcíte do kapsy. Objekty osvetlíte snadno prímo z ruky. Mezi další možnosti patrí podpora uchycení na smartphone, fotoaparát nebo malý stativ.





LED svetlo Rollei Lumis Mini Led RGB disponuje celkem 60 LED diodami pri barevné teplote 5500 K a integrovaným RGB režimem s paletou 360 barev. Nechybí ani funkce stmívání jasu, díky cemuž vytvoríte požadovanou atmosféru pro vaše snímky. Lampa Rollei Lumis Mini Led RGB navíc disponuje integrovanou baterií, která podporuje až 10 hodin provozu pri minimální intenzite jasu a podporuje vysokou flexibilitu pri porizování fotografií bez nutnosti elektrické zásuvky.



 



Rollei Lumis Mini Led RGB

Kompaktní prídavné svetlo s 60 LED diodami je ideální pro portrétní fotografie ci videografie. Barevné RGB LED diody vám umožní pridat barevný nádech k vašim fotografiím a videím. Predností je snadná obsluha a vysoce kontrastní displej pro zobrazení vybraných nastavení. Poteší také plynule stmívatelný jas a libovolne nastavitelná barevná teplota v rozmezí od 2500 do 9000 K. Vestavená baterie s kapacitou 2000 mAh zajistí výdrž až 2 hodiny pri maximální intenzite svetla. Praktické úchyty po stranách a na horní cásti umožní pripevnení až trí dalších prídavných svetel.



Soucástí balení je USB-C kabel.



Základní specifikace



Pocet LED diod: 60 (20x bílá, 20x teplá bílá, 20x RGB)


Barevná teplota: 2500 - 9000 K


Barevné podání (CRI): 95+


Světelný tok: 200 lux (0,5 m)


Pripojení: USB-C


Výkon: 6 W


Baterie: 3,7 V Li-Ion 2000 mAh (7,4 Wh)


Výdrž: až 2 hodiny (maximální intenzita), až 10 hodin (minimální intenzita)


Rozměry: 80 x 66 x 30 mm


Hmotnost: 99 g


Barva: cerná