eshop se supratechnikou - eshop elektrodynamika, telekomunikace a montáže, IT, Fryšták, Zlín

E-SHOP www.emwarp.org/suprashop/       host                                                                                                                                Hledání dle kódu:
Nákupní košík
0 položek
Supratechnika
Tel. ústředny
Avast SecureLine VPN (Multi-Device, až 10 zařízení), 3 roky
Avast SecureLine VPN (Multi-Device, až 10 zařízení), 3 roky

Cena bez DPH: 2013,- CZK

DPH: 21%

Cena s DPH: 2436,- CZK

Kód: 128144

Sklad: NE - nutno ověřit dostupnost

Záruka: 24 měs.

Popis:

avast! SecureLine pro Windows PC funguje jako volitelná funkce pro antivirové programy Avast pro malé firmy a domácnosti nebo jako samostatná aplikace.

odkaz k aktivaci: www.avast.com/activate

Proč používat VPN?

Veřejná WiFi síť může být opravdu veřejná.

Jste pravděpodobně jedním z mnoha lidí, kteří se připojují k veřejné WiFi síti v restauraci, kavárně, nebo letišti. Nezáleží na tom, jestli se jedná o “otevřenou WiFi” nebo “veřejný hotspot”, rizika jsou stejná... Připojujete se k potenciálně nezabezpečené síti, kde mohou hackeři snadno získat přístup k informacím, které jsou přenášeny vzduchem.
Noviny jsou plné článků o podobných případech zneužití osobních dat. Zcizené informace mohou být použity například pro přihlášení k Vašemu emailovému, Facebook nebo LinkedIn účtu. Nebo případně poslouží ke kompletní krádeži Vaší identity. Všechny tyto skutečnosti Vás mohou trvale poškodit. Kromě možného rizika zneužití informací nebo dokonce ztráty finančních prostředků Vám nejvíce času zabere snaha o obnovení a očištění Vaší identity.

Jaká je nejlepší obrana?
Virtuální privátní síť (VPN) představuje nejlepší řešení pro vaši ochranu na veřejné WiFi síti a avast! SecureLine je ideální nástroj pro zabezpečení vašeho soukromí.